Allergia

sószoba-allergia

Az allergiás megbetegedések hátterében a szervezet túlérzékenysége áll.  A légúti allergia kialakulhat a tüdőben lévő hörgőrendszerben vagy a felső légutakban. Az asztma esetében a pollenek szervezetbe kerülése nehézlégzést, mellkasi feszülést és heves köhögést idéznek elő. A roham néhány órás lefolyását követően, a légzés normalizálódik.

légúti allergiás megbetegedések felső légúti formája, közismertebb nevén a szénanátha. Elsősorban a növények pollen és gombaspórái (például parlagfű), de sok esetben az atkák vagy az emberi hámsejtek is előidézik a heves reakciót. Szűnni nem akaró orr- és szemviszketéssel, orrfolyással, torokkaparással, illetve alvászavarral jár és több hónapig is elhúzódhat.

légúti allergia diagnosztizálását követően sokféle kezelési mód közül választhatnak a betegek. Ezek közé tartozik a reakciót kiváltó allergének elkerülése, vagy akár a roham megelőzését szolgáló gyógyszeres kezelés. Napjainkban azonban egyre elterjedtebb a sóbarlang terápia, ami természetes módon segíti a tünetek enyhítését.

Kiegészítésként ajánlunk 10 vagy 20 alkalmas sószobás kezelést, amely hosszú időre tünetmentessé tehet. A kezeléseket igénybe tudod venni Budapesten a XIV. kerületi Sóbanjó Sószoba – Zuglóban.

 

További információ illetve bejelentkezés:

Dorozsma Ház Mesekuckó – Sóbanjó Sószoba

1144, Budapest, Vezér utca 32.

+36 30 624 6622 – Bejelentkezés

info@sobanjo.hu

Nyitva hétfőtől péntekig, előzetes bejelentkezés alapján.